Hozzávalók: 45 dkg túró, 5 dl tejszín, 2 dkg cukor + folyékony édesítőszer, 10 dkg margarin, 20 dkg babapiskóta, 2 csom. vaníliás pudingpor, 1 l tej, gyümölcs (kivi, őszibarack, málna, narancs - ami éppen van). A babapiskóta áztatásához meggylé.
A túrót összekeverjük a cukorral, édesítőszerrel, és a készre főzött pudinggal, margarinnal, majd hozzáadjuk a felvert tejszínt. Jénaiba egy sor babapiskótát rétegezünk, melyet meggylével előzőleg beáztattunk. Rákenünk egy vékony réteg krémet, majd gyümölcs kerül rá, utána ismét krém, majd babapiskóta, krém és a tetejét gyümölccsel díszítjük. Készíthetjük fagylaltos kelyhekbe is, ha vendéget várunk, úgy gusztusosabb. A kész süteményt hűtőben jól lehűtjük.
Gyorsan elkészíthető, nagyon finom desszert.
...
Tovább »