1 liter tej 2 dl búzadara 8 dkg cukor 2 tojássárgája babapiskóta 12,5 dkg margarin 4 dl tejszín 1 tábla ét- vagy tejcsokoládé áztatáshoz: kevés tej és rumaroma
Elkészítés: A tojássárgákat, a búzadarát, 6 dkg cukrot az 1 l tejben felfőzzük, kihűtjük, majd összedolgozzuk a margarinnal és ízlés szerint folyékony édesítőszerrel. A tejszínt verjük kemény habbá 2 dkg cukorral, majd reszeljünk bele fél tábla étcsokit, óvatosan keverjük össze. Egy jénai tál aljára letesszük a rumos tejbe áztatott babapiskótákat, erre jön egy réteg grízes krém, egy réteg csokis tejszínhab. Ezután megint egy sor rumos- tejes babapiskóta,
grízes krém, végül a maradék csokis tejszínhab. Tetejére ráreszeljük a
maradék fél tábla étcsokit.