Böbsike kreatív oldala

Honlap-menü
Naptár
«  Szeptember 2013  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Statisztika
...
Flag Counter

Blog

Főoldal » 2013 » Szeptember » 12
Hozzávalók (2 személyre): 2 db padlizsán, 1 kis fej vöröshagyma vagy lilahagyma, 4 db csirkemáj, diónyi zsír, bors, só.

A padlizsánokat megmossuk, végüket levágjuk, majd félbevágjuk. Tűzálló tálba helyezzük a félbevágott végeikkel felfelé, egy kis vizet öntünk alájuk, majd lefóliázva puhára sütjük kb. 20-25 perc alatt (légkeveréses sütő, alsó-felső sütés 170 fok). Amíg sülnek a padlizsánok, addig az apróra vágott hagymát megdinszteljük és hozzáadjuk a feldarabolt (nem kell nagyon apróra vágni, mert összetörik) csirkemájat. A megpuhult padlizsánok belsejét kikaparjuk és hozzákeverjük az előkészített töltelékhez. Ízesítjük sóval, borssal (nem kell tőle sajnálni, mert nagyon illik hozzá). A padlizsánokba visszakanalazzuk a kész tölteléket, meghintjük reszelt sajttal és visszarakjuk a sütőbe annyi időre, amíg a sajt ráolvad és megpirul.

Nagyon finom k ... Tovább »
Megtekintések száma: 308 | Hozzáadta:: Böbsike | Dátum: 2013.Szep.12